utorok 14. júna 2011

Dievča z budúcnosti - The Girl From Tomorrow (1991)

Na svoju dobu pre mňa osobne veľmi kvalitné detské sci-fi...kto si na to pamätá?

Sci-Fi
Austrália
1991
12x25 min.

stručné info (zdroj csfd.cz):
Austrálsky sci-fi seriál o dievčati menom Alana z roku 3000, ktorá sa pomocou časostroja ocitne v roku 1990. Spolu s dvoma súrodencami zo súčasného Sydney zachraňuje svet pred zničením, ktoré plánuje iný cestovateľ v čase, tentokrát z roku 2500. Alana používa sinergén - zvláštnu čelenku, ktorá jej umožňuje len silou myšlienky hýbať predmetmi alebo liečiť ľudí. Seriál je plný akcie, divák sa ocitne v rôznych časových úsekoch budúcnosti a nebude sa nudiť.







10 komentárov:

  1. toto je asi v slovencine alebo cestine nemozne najst vsak?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uprimne - nehladal som to, lebo aj ked to niekto nahraval v tych casoch este na VHS, tak nato uz iste aj zabudol a pravdepodobne sa uz aj zbavil tych kaziet...jediny kto to ma je archiv STV, good luck. ja mam obe serie ale iba v ENG jazyku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja to mam tiez v ENG. po slovensky sa to asi tazko zozenie. jedine ze by to znova STV-čka davala a dakto spravil z toho ripy (podobne ako po rokoch teraz rozne ine serialy, vdaka bohu za take moznosti :D )
    inak to bola pecka som to kukal :) sa mi pacil ten modul :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pamätám si to, sledovala som to a pamätám si ešte aj iný seriál,ale netuším,ako sa volal a produkciu takisto netuším. Ak máte prehľad,pomôžete mi ho nájsť,keď načrtnem dej??

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pamätám si to, sledovala som to a pamätám si ešte aj iný seriál,ale netuším,ako sa volal a produkciu takisto netuším. Ak máte prehľad,pomôžete mi ho nájsť,keď načrtnem dej??

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj ja ako male dievca som to pozerala a pamatam si, ze pri poslednej casti nam vypla elektrika, takze doteraz neviem ako to skoncilo.......Nikdy to neopakovali

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bol to super serial. Este si pamatam nejaky serial kde pirati lietali na vesmirnej lodi a hladali poklad. Dodnes neviem ako sa to volalo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nebude to toto,aj ja si to trochu pamatam.... ostrov pokladu,1987. Dajte na csfd

      Odstrániť
  8. Toto je brutálny seriál, veľmi sa mi páčil. A veľmi rád by som si ho pozrel v sk. '-(

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Baccarat - Rules and tricks - Fair Play Online Baccarat
    In casino games, every two-card hand or two 바카라 or a single deck of cards is dealt to each player. Baccarat rules are 제왕카지노 similar to the regular 메리트카지노 Baccarat,

    OdpovedaťOdstrániť